Røgrør

Står du og mangler et røgrør til brændeovn eller pillebrændeovn så kontakt os endelig. Røgrør i forskellige størrelser og god kvalitet for rimelig pris og hurtig leveringstid. Her på siden vises vores standartsortiment af røgrør, men vi producerer gerne rør i dimensioner præcist tilpasset dit behov . Kontakt venligst os for at høre nærmere om pris og leveringstid samt et godt tilbud.

OBS vedrørende røgrør på special mål.

Nedenfor ses vores standartsortiment, men vi producerer gerne rør i dimensioner præcist tilpasset dit behov – også fra ø 300 mm og op til ø 500 mm. Forespørg for pris og leveringstid.

Grameta A/S producerer røgrør og aftræk tilpasset præcist din industriinstallation. Vi har produktionsudstyr til at laserskære rør og flanger og overgangsstykker til aftrækskanaler i rund eller firkantet udgave, eller reduktioner hertil. Udføres i corten stål eller almindelig DC01 SPD plade op til 3 mm tykkelse.

Røgrørene kan være op til 1 meter lange og produceres i sektioner. Desuden kan vi producere bøjninger, overgange og andre emner som specificeret på special mål.