Grameta i gamle dage - Virksomhedsinformation

Grameta A/S gennem tiden

GRAMETA’s historie rækker helt tilbage til 1904 hvor virksomheden etablerede sig indenfor traditionelt blikkenslagerhåndværk. I 1955 overtog Niels Graversen virksomheden og udviklede den fra at være en håndværkvirksomhed til at være en moderne industriel fabrik med blandt andet produktion af røgrør & stålskorstene. I dag fremstår GRAMETA som et moderne handels hus, der udover pejserør og røgrør, markedsfører et bredt program af tekniske løsninger indenfor VVS branchen.

Mission/Vision

Med en professionel tilgang, fører vi et bredt og varieret assortiment af anerkendte produkter til VVS branchen. Samtidig formidler vi en grundig og ikke mindst fornuftig rådgivning om vores produkter og installationer, med det formål at kunderne opfatter vort firma som en grundig og troværdig organisation, der leverer en faglig og kompetent rådgivning samt høj produktkvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi vil konstant udvikle vores produktprogram og portefølje, således at vores program matcher nyeste markedskrav og lovmæssige regulativer.

KVALITET

FOKUS

SERVICE

BRANCHEKENDSKAB

  • GRAMETA sælger produkter og rådgivning placeret i den absolutte højeste ende af kvalitets skalaen.
  • Produkt porteføljen omfatter en bred pallette af produkter, der henvender sig til VVS Installatører og byggebranchen generelt.
  • Porteføljen bliver konstant udviklet og opdateret.
  • Vores produkter sælges kun B-2-B, med undtagelse af enkelte skorstens pakker som kan købes direkte her på sitet – Skorstens pakker.
  • Aktieselskabet Grameta A/S stiftet i 1990.
  • Lager og kontor beliggende ved Skive i Midtjylland.

Grameta Globalt

Vi har afdelinger i Norge og Ukraine samt samarbejdspartnere i det meste af Europa.

Hovedsæde

Vi distribuerer fra eget centrallager, placeret ved Skive.

Grameta A/S
Ørnevej 12
7860 Spøttrup
(Balling).

Tlf: +45 70 26 71 88