Ny uafhængig forskning viser, at Dyson håndtørrere ikke aerosoliserer mere end papirhåndklæder og er sikre at bruge.

Efter næsten et års hjemmearbejde under en global pandemi begynder mange kontoransatte at vende tilbage til arbejdspladsen. Der er et ekstra fokus på at kunne føle sig tryg, hvilket gør efterspørgslen efter sunde og hygiejniske overflader stor, selv når det kommer til delte rum som f.eks. toiletter.

Som en del af den fornyede hygiejnebevidsthed bad Dyson det uafhængige laboratorium Airmid Healthgroup om at forske i forskellige tørringsmetoder efter skylning af hænder eller efter grundig håndvask. De fokuserede primært på spørgsmålet om aerosolisering, som blev et almindeligt diskussionsemne i begyndelsen af ​​pandemien.

Denne nye forskning understøtter, at Dyson AirbladeTM er en sikker og hygiejnisk måde at tørre hænder på. I denne uafhængige undersøgelse blev hænder skyllet med vand (ingen sæbe) eller hænder vasket med sæbe i 20 sekunder og derefter tørret af med Dyson AirbladeTM-håndtørrer (Airblade Wash+Dry, Airblade 9kJ, Airblade V og Airblade dB) eller papirhåndklæder. Formålet var at se effekten af ​​de forskellige håndtørringsmetoder, når det gjaldt koncentrationen af ​​aerosoler og bakterier i luften. Resultaterne viste, at aerosoler kan genereres i et toiletrum ved flere forskellige aktiviteter, såsom at gå rundt i lokalet eller ved brug af en vandhane. De viste også, at håndtørring med en Dyson AirbladeTM håndtørrer ikke bidrager til nogen statistisk forskel fra disse almindelige aktiviteter, såsom at gå rundt på toilettet og vaske hænderne.

Forskningen viste også, at stigningen i aerosolantallet og bakterier efter håndtørring med en af ​modellerne af ​Dyson AirbladeTM håndtørrerne kan sammenlignes med antallet målt, når hænderne tørres med papirhåndklæder, hvilket eliminerer enhver usikkerhed med hensyn til denne teknologi.

Den nye forskning understøtter, at Dyson Airblade teknologien er en sikker og hygiejnisk løsning i toiletrum, især sammenlignet med papirhåndklæder. Dette giver arbejdsgivere og medarbejdere mulighed for at føle sig sikre på, at en Dyson Airblade-håndtørrer er et yderst hygiejnisk valg i toiletrum, især i disse tider, hvor der kan føles bekymringer om det at vende tilbage på arbejde.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) konkluderer også, at håndtørrere er lige så hygiejniske som papirhåndklæder og foreskriver begge tørringsmetoder som de bedste måder at tørre vores hænder på.

Alle Dyson AirbladeTM-håndtørrere tørrer hænderne hurtigt og hygiejnisk med HEPA-filtreret luft – bevist at indfange 99,95 % af alle partikler, inklusive bakterier og vira fra luften i et toiletrum, der passerer gennem et filter. Derudover er Dyson Airblade teknologien berøringsfri, hvilket er utroligt vigtigt nu, når alle er bevidste om at berøre overflader som sæbedispensere, dørhåndtag eller knapper så lidt som muligt.

“Den globale pandemi har fundamentalt ændret den måde, vi arbejder på, og vores tilgang og holdning til hygiejne,” siger Alex Knox, VP for miljøbeskyttelse hos Dyson. “At holde delte rum rene har aldrig været vigtigere, og vi ønsker alle at undgå for meget berøring af ting”